vrijdag 16 oktober 2009

Mijn dagschema

IK heb een kinésiste gevonden die ervaring heeft met fybro en CVS, ze raad me aan om mijn dag op te splitsen 2uur actief, 2 uur passief of slapen. dat laatste is dus meer van tel anders kan ik 's namiddags niets meer doen. bowie ligt dan languit naast me, hij maakt me enkel wakker als hij nodig moet. Hij heeft al door waar ons poep en plas pleintje is. Het duurt niet lang of hij is klaar.
De begin tijd van mijn actieve uurtjes gebruik ik nu om hem te socialiseren, met de auto rij ik dan zo dicht mogelijk en dan gaan we op zijn tempo; die nog trager is dan ik (lOL) de wereld gaan verkennen, hij zit dan op z'n gatje de wereld te bekijken. Ook als we aanzetten in de gang stopt hij halverwege en kijkt hij achteruit naar de livingdeur. precies of hij wilt zeggen : we keren toch naar hier terug hé. OP straat kijkt hij dan naar de voordeur. Ik wacht even en dan komt hij spontaan naar me toe en kan ik hem in de auto zetten, eruit doet hij nu al met zwier en zwaai, een mooie sprong geleerd aan Caithlynn, wat zij kan ik ook is zijn motto.
Ik sta nog steeds versteld van zijn rust waar hij alles mee benaderd, dat is zeker en vast zijn golden retriever bloed . ik voel me een gelukszakje dat hij op mijn pad is mogen komen, een beetje geluk dat kan ik echt nu wel gebruiken. Ik ga me aan mijn kinésist haar schema zo goed als kwaad houden, en hoop dat het zijn vruchten afwerpt. Als ik moet ruten omdat ik al te moe ben, is het te laat volgens haar, ik ga dus nog veel moeten leren.
Morgen vertel ik wat meer over Bowie zijn sosialisatie en hoe hij erop reageert, nu ga ik al terug weer rusten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten