zondag 7 oktober 2012

Naar zee, Caithlynn is jarig!

Kort verslagje van vandaag, morgen ga ik er wat dieper op in, ben moe van ons uitje naar zee, maar ik heb al foto's gemaakt .Nu die nog op de  computer krijgen  /ha/








Het was een dubbele dag vandaag, Caithlynn is helemaal in haar element op het strand en met dat het haar verjaardag  morgen is ,kon ik haar geen leukere kadoo doen en nog eens naar het strand te gaan. Het weer liet het toe en zo waren we met z'n zessen op pad op ons meisje haar verjaardag te vieren, Het was prachtig om te zien hoe ze weer opleefde , door de vreugde van Caithlynn en Bowie was ook het strand en de zee voor Megana een groot feest, dapper stapte ze het eindje mee om dan in het restaurant lekker te liggen soezen, ze was helemaal niet onder de indruk van al het geweld van de golven, we hebben er haar maar niet in gelaten voor we ze niet meer terugvonden  :lol1: we hebben ook een groep paarden tegen gekomen en hoe hard ze ook gilde als ee thuis kwam,tegen deze grote beesten geen kik, mooi op haar poepje alles bekijken,blijkbaar heeft ze al wat vertrouwen in ons gekregen dit weekend. Op het einde van de kleine wandeling nog wat foto's gemaakt maar stil zitten zat er niet echt bij, heb toch een paar mooie op goed geluk  /hah/  Tja zoveel te beleven he. Ieder geurtje moet je toch onderzoeken of je zou geen poedel zijn  /ha/  /ha/
















Nog voor de grote een lekkere honden brochette en de dag was al weer veel te vroeg voorbij, nog eens langgegaan bij opa en daar kreeg miss zelf een kussentje op op te slapen, met haar kleine oogjes gaat ze harten stelen /love/  Caithlynn  werd nog eens uitgebreid gekuffeld en dan was het weer tijd op naar huis te gaan. morgen ga ik een taart bakken, appelcake, eet ze dolgraag en gaan we s' avonds als Nico thuis is nog haar 14 kaarjes voor haar uitblazen, de kindjes hebben nog een verrassing in petto, geen idee. Ik mag het niet weten. Dat beloofd!!
Megana haar 2 de nacht verliep vlekkeloos, mooi buiten nog haar plasje en kakje gedaan en pas vanmorgen om 6 uur moest ze opnieuw plassen en er staat water in haar bench, goed he!!
Enkel 's avond laat ik haar aan de lijn in huis, dan weet ik wanneer ze dringend een kakje moet doen, ze is nog zo klein en ze kiest de andere kant van het huis en in het donker zie je ze niet weggaan . Nu ze slaapt toch zo is het wel veilig en we zijn bij haar. De puppypamper gebruikt ze zelf niet, die ligt ook in haa bench maar ze is een heel net meisje en geen vuil in haar bench, is nochtand een grote .We zijn heel trots op ons klein dondersteentje!






De volgende dag een lekker frangipanne voor onze jarige!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten